Awux Autovahinkopalvelut

Palvelut

Laajan palveluvalikoimamme ansiosta saat yhdellä käynnillä kaikki auton huoltoon, vauriokorjauksiin, maalauksiin, tuulilaseihin, renkaisiin, vanteisiin sekä rengastöihin liittyvät palvelut.

Vauriokorjaukset

Peltivauriot, oikaisutyöt, runko-oikaisut, pohjustus- ja maalaustyöt, tuulilasin vaihto, tuulilasin korjaus.

Jos sinulla on autossasi kaikenvaravakuutus (kasko),  jossa törmäys/kolarointi turva, hoidat vain vahinkoilmoituksen vakuutusyhtiöösi, me hoidamme loput vakuutusyhtiöön tarvittavat tiedot ja dokumentit.

Lasiturvassa riittää, kun lasiturva on voimassa lasivahingon sattuessa, se ei vaadi vahinkoilmoitusta erikseen.

Liikennevahingon kärsineenä osapuolena, hoidamme vastapuolen vakuutusyhtiöön tarvittavat tiedot ja dokumentit.

Riittää kun tulet vahinkotarkastukseen aukioloaikoinamme, niin hoidamme vahinkotarkastuksen vakuutusyhtiötä varten, missä auto valokuvataan, otetaan vahinkotiedot ylös ja tämä tehdään korjaamolla käynnin yhteydessä, ilman eri ajanvarausta, mutkattomasti!

Ruostevauriokorjaukset

Puhdistukset, hitsaukset, osa- ja paikkamaalaukset.

Muovikorjaukset

Muovihitsaukset, muovioikaisut ja muovin maalaustyöt.

Auton maalaukset

Osa- ja paikkamaalaukset sekä ylimaalaukset.

Värienhallinta

Uuden maalipinnan saamiseksi mahdollisimman lähelle alkuperäistä värisävyä käytämme harjaantuneen silmän apuna spektrometri-mittalaitetta. Laite analysoi puhdistetulta maalipinnalta maalisävyn ja muuttaa sen sähköiseen, muokattavaan muotoon, eli laite sävyttää maalisävyn mahdollisimman lähelle luettua lukemaa vastaavaksi, näin värisävy on aina autokohtainen, sävytetty väri.

Tuulilasit

Kauttamme saat tuulilasin vaihdot ja tuulilasin korjaukset. Kysy tarjous! Jos sinulla on lasivakuutus, tuulilasin korjaus on sinulle maksuton, vakuutusyhtiö maksaa tällöin korjauksen suoraan korjaamolle, jos tuulilasi täytyy vaihtaa, maksat vain omavastuun ja vakuutusyhtiö maksaa korjaamolle loppuosuuden.

Lisäpalvelut

Kolarikulma tekee tilauksesta asiakkaan toivomat autojen huolto, asennus- ja korjaustyöt sekä renkaiden myynti ja  rengastyöt. Palveluissamme myös henkilö-ja pakettiautojen ilmastointien täyttöhuollot (R134a kylmäaineella). Vauriokorjauksen yhteydessä sekä erikseen, edullisesti, kysy tarjous samalla kertaa tehtynä, kun teemme vauriokorjausta! Täyttöhuollon hinta sisältää huoltotyön osuuden, kylmäaine ja kompressoriöljy veloitetaan erikseen toteutuneiden määrien mukaan.

Korinmittaus

Palveluihimme kuuluu korinmittauspöytäkirjojen teko tilauksesta. Laitteistoomme kuuluu Ez Calibre 2/3D- elektroninen mittalaitte, kori-ja runkovaurioiden tarkastukseen ja mittaukseen sekä laadun dokumentointiin. Mittaus ei sisällä tarvittavia koritöitä mittavirheen ilmetessä. Tarvittavat korjaukset sovittava aina erikseen.

Vauriotarkastus

Kauttamme saa vauriotarkastuksen vakuutusyhtiötä varten, jossa kuvaamme vauriot ja selvitämme korjauskustannukset, jotka sitten hyväksytetään aina kyseisen vakuutusyhtiön tarkastajalla sähköisesti. Saatuamme vauriokorjaukselle laskutusluvan, voimme sopia asiakkaan kanssa korjausajan. Yrityksellämme on voimassa veloitussopimukset kaikkien yleisimpien vakuutusyhtiöitten kanssa.

Henkilö- ja pakettiautojen huolto

Moottoriöljyjen vaihdot, jarruremontit, iskunvaimennin remontit, nivelien vaihdot, katsastusremontit (pl. päästömittaus) kokonaispalveluna, sis. sovittaessa myös katsastuksessa käytön. Kauttamme saat työt ja varaosat tarvittaviin korjauksiin. Kysy tarjous!

Renkaiden myynti sekä rengastyöt henkilö- ja pakettiautoihin

Valikoimissamme uutuutena nyt henkilö- ja pakettiautojen renkaiden ja vanteiden myynti sekä rengastyöt. Kysy tarjous!

Sijaisauto

Korjaamoltamme löytyy sijaisauto asiakkaalle tarvittaessa korjauksen ajaksi. Sijaisauton saa veloituksetta käyttöön, ei muita kuluja, kuin polttoaineet. Sijaisauton saa käyttöön tankki täynnä, palautus tankki täynnä. Sijaisautoja on 1 kpl. Samaan aikaan sijaisautoa on tarjota yhdelle asiakkaalle kerrallaan.

Palvelua alusta loppuun

Korjaamomme hakee ja noutaa sovittaessa asiakkaan/auton kaupunkialueella veloituksetta, kun auto on tulossa meille korjaukseen. Ilmoitat vain meille kyydin/auton noudon tarpeesta, niin asia hoituu, mutkattomasti!